Handelsbetingelser og Databeskyttelse

Disse handelsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på webshoppen olejauch.bigcartel.com
Webshoppen olejauch.bigcartel.com ejes af JAUCH.DK APS, CVR-nr. 39239590, adresse Frejasvej 26, 3400 Hillerød, tlf. +45 53541650, e-mailadresse ole@jauch.dk.

Handelsbetingelser
Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle betalinger og leverancer fra olejauch.bigcartel.com.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Olejauch.bigcartel.com

Ejerskab
Webshoppen olejauch.bigcartel.com er 100% ejet af JAUCH.DK APS, CVR 39239590.

Betaling
Hver gang at du bestiller en vare via olejauch.bigcartel.com webshop, sender vi dig en ordrebekræftelse herpå.
I det øjeblik at olejauch.bigcartel.com modtager din betaling vil ordren blive igangsat og efterfølgende afsendt.

Pris og betaling
På webshoppen Olejauch.bigcartel.com er der mulighed for at betale med Visa/Dankort, MasterCard, American Express. Alle priser hos Olejauch.bigcartel.com er inkl. moms.

I forhold til salg af fotografier er alle fotografier (Limited Editions, Fine Art Prints og plakater) specialfremstillet og beløbet bliver trukket med det samme bestillingen er foretaget.

Levering
Levering af varer fra Olejauch.bigcartel.com anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med DAO eller GLS Privatomdeling eller GLS pakkeshop, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Olejauch.bigcartel.com. Priser for levering med GLS Privatomdeling og GLS Pakkeshop afhænger af kurvens samlet pris og kundens valg af leveringsmetode og løber fra 50 kr,- til 150 kr,-

Leveringstidspunktet varierer afhængig af hvilken type vare du har bestilt.
Kunstgavekort til selv-print leveres indenfor 24 timer.
Kunstgavekort printet leveres indenfor en uge fra bestilling og ofte meget hurtigere.
Levering af Art Print i standardmål kan tage op til 14 dage.
Det oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges, især ved specialfremstillet Art Prints, men køber får altid det præcise leveringstidspunkt at vide i en mail kort tid efter bestilling.

Risikoen for varen overgår til køber ved leveringstidspunktet, enten på modtageradressen eller ved afhentning heraf. Det anbefales at gemme den originale emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader anbefales returneret i original emballage.

Fortrydelsesret
Olejauch.bigcartel.com yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Olejauch.bigcartel.com underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget – dette er også gældende for den emballage og andet, der måtte være på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen eller ved at returnere varen til Olejauch.bigcartel.com (Frejasvej 26, 3400 Hillerød). Du bedes fremsende en mail til ole@jauch.dk om at du har fortrudt dit køb, indeholdende dit Ordrenr. hvorpå den givne vare fremgår. Ordrenr. finder du på Ordrebekræftelsen som du modtog ved bestilling af varen.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter leveret fra Olejauch.bigcartel.com, skal skriftligt (mail) påberåbes hurtigst muligt efter, at du har opdaget fejlen. Det er kundens pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom kunden opdager en fejl, skal denne rette henvendelse til Olejauch.bigcartel.com. Kunden kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter varen er leveret til kunden, hvis kunden kan bevise at fejlen er sket ved levering af varen. For varer med begrænset holdbarhed, er kundens klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Olejauch.bigcartel.com har stillet kunden i udsigt. Kunden kan som forbruger vælge, om varen skal repareres eller byttes – med mindre der er tale om et specialprodukt, som ikke kan repareres eller byttes – eller dette vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Olejauch.bigcartel.com.

Oplysning om klagemuligheder
Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby - Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her - http://ec.europa.eu/odr

Har du spørgsmål til ovenstående Handelsbetingelser, så er du altid velkommen til at kontakte Olejauch.bigcartel.com på ole@jauch.dk

Vi ser frem til at handle med dig og til at besvare dine eventuelle spørgsmål.

Databeskyttelse
Ingen personlige oplysninger der er registreret af Olejauch.bigcartel.com bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand, med mindre man personligt har givet samtykke hertil, da man oplyste sine personlige oplysninger. Alle informationer opbevares på betryggende vis i Olejauch.bigcartel.coms database. Oplysningerne vil til en hver tid kun blive anvendt af evt. ansatte og ejer af Olejauch.bigcartel.com

I forbindelse med et køb beder vi om navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Informationer anvendes udelukkende til behandling af ordren. Ved køb samtykker du ligeledes at dine ordreinformationerne opbevares på Olejauch.bigcartel.com.

I følge EU's Persondataforordningslov (GDPR) har du som privatperson til enhver tid ret til at få indsigt i dine data hos Olejauch.bigcartel.com, således at du kan ændre, slette eller tilbagetrække dit samtykke. GDPR gælder ligeledes dine personoplysninger når du som repræsentant for en virksomhed har været i kontakt med os, eventuelt i forbindelse med en handel. Vi oplyser på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning/ændring i det omfang det ønskes. Kontakt os til hver en tid på ole@jauch.dk herfor.